(ВІДЕО) На Одещині викрито місцевих жителів, які займалися вирощуванням конопель

НАЗАД
16 червня 2022 12:21

Від 17 тис. гривень штрафу до семи років позбавлення волі загрожує жителям м. Роздільна за вирощування, виготовлення, скоріш за все, з метою збуту наркотичних речовин.

Днями, прикордонники Подільського загону спільно з підрозділами СБУ, Нацполіції та Нацгвардії, в м. Роздільна, що на Одещині, в рамках проведення профілактичних контрдиверсійних заходів  здійснили санкціоновані обшуки в п’яти помешканнях місцевих жителів.

Під час обшуків в приватних домоволодіннях було виявлено 300 кущів конопель та 10 ємностей з канабісом. Встановлено, що  двоє чоловіків зберігали готове до вживання наркомістке зілля, ще четверо вирощували його на присадибних ділянках, а ще один культивував коноплі і зберігав врожай.

Виявлені наркотичні речовини та товари без марок акцизного збору вилучені представникам Нацполіції для прийняття подальшого правового рішення.

Крім того, під час перевірки оперативної інформації на місцевому продовольчому ринку у двох торгових контейнерах виявлено понад 3 тис. пачок цигарок та близько 30 л рідини з характерним запахом спирту без марок акцизного збору. Походження товару встановлюється.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси